Kussen maken zonder naaimachine

Geplaatst op: 14.02.2021

Gefeliciteerd met deze mijlpaal in je leven Ze zijn hardstikke mooi geworden! Omdat ze iets groter zijn dan de hoes word het kussen lekker bol.

Haal in huis:. Dus het feit dat ik online een lap best dure stof kocht om vervolgens een kussensloop zonder naaimachine te maken voor deze blog, is echt een heel groot wonder te noemen. Ze verdwijnen straks toch aan de binnenkant van je kussensloop. Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Of gebruik een oude tarten sjaal, kersttheedoeken of een rok die je niet meer draagt.

En dat is voor mij persoonlijk best wel een bijzonder iets. Door deze lijnen weet je tot waar je moet knippen.

Wat een leuke ideen allemaal, dank je weer Reageer. Ja, maar ook zonder decoratie zijn deze kussens al leuk, ik ben een beetje bang voor textiel. Kussentjes van 40 bij  40 cm Eventueel restjes kussen maken zonder naaimachine en textiellijm om te decoreren, niet enorm ver van Johannesburg.

Lees dan vooral niet verder. Speld het voorbeeld-kussensloopje vast op je mooie lap stof. Will Langenberg op 24 oktober pm.

Ik ben echt mega trots op mezelf dat dit gelukt is! En daar komt geen naald, draad of machine aan te pas. Maar eerst: een kleine disclaimer… Ben je een ervaren naaister?
  • En dat het me ook nog eens gelukt is… nou het valt eigenlijk niet in woorden te omschrijven hoe mega bijzonder dat is.
  • Premium posts.

Winkelmand

Super leuk! De genen hebben bij ons een generatie overgeslagen denk hihi. Super leuke DIY, die ga ik zeker een keer maken. Facebook Instagram Youtube E-mail.

Waardoor dit een leuke en vrij eenvoudige activiteit is, terwijl het resultaat eruit ziet alsof het een lastig karweitje was. Als je deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Heb jij dit DIY project gemaakt?

  • What's trending?
  • Zie je nog een openingetje?

Al zou ik uiteraard niet weten hoe dat moet. Et voil : je kerstkussentje is klaar. Arja op 19 oktober am. Heb ik wel verdiend toch.

Gebruik bijvoorbeeld fleecedekens en knip ze zelf op maat.

Producten in dit idee

Is het iets wat jij zelf ook zou maken? En de andere keer andersom. En dat het me ook nog eens gelukt is… nou het valt eigenlijk niet in woorden te omschrijven hoe mega bijzonder dat is.

Ik vind de print echt geweldig. Wat een leuke ideen allemaal, dank je weer Reageer. Kussens maken zonder te naaien. Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen! No worries. Super leuk.

Kussensloop zonder naaimachine: dit heb je nodig!

Mocht je nog vragen hebben over de kerstkussentjes, laat het me dan weten in een reactie hieronder. Dit mooie lapje stof vormt straks de voorzijde van je kussensloop. Dan komt de opening voor de vulling aan de bovenzijde van je kussentje te zitten.

  • Die niet heel recht kunnen knippen en, quite frankly , best wel een beetje nerveus worden van de gedachte om iets met stof te gaan doen.
  • Cancel je reactie Schrijf me in voor de wekelijkse nieuwsbrief!
  • Ik ben zo iemand die de gordijnen te kort afknipt voor het omzomen, zodat ze uiteindelijk 10 centimeter boven de vensterbank hangen.
  • Overal waar de lijm zit, kun je net zo goed een naad stikken.

Ook de vorm van het kussen is aan te passen in bijvoorbeeld een rond kussen of een hartenkussen! En fijn dat het een projectje is voor iedereen Reageer. New arrivals. Deze kussens van rode vlek in gezicht kind kunnen zonder naaien gemaakt worden, kussen maken zonder naaimachine.

Je kunt deze DIY ook met strijk-zoomband maken al moet je dan wel iets ruimer knippen! En dat het me ook nog eens gelukt is… nou het valt eigenlijk niet in woorden te omschrijven hoe kussen maken zonder naaimachine bijzonder dat is.

Log in om te reageren. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Dit mooie lapje stof vormt straks de voorzijde van je kussensloop?

Dit vind je misschien ook leuk

Maar eerst: een kleine disclaimer…. En die bij de volgende poging de gordijnen aan de verkeerde kant omzoomt met een strijkband die lelijke plak achterlaat, waardoor het dus weer mislukt. Stap 3. Overal waar de lijm zit, kun je net zo goed een naad stikken.

Ik ga akkoord. Vandaar dat ik voor deze iets complexere oplossing heb gekozen. Knoop de laatste zijde en klaar.


Facebook
Twitter
Comments
Abdeslam 19.02.2021 21:25 Antwoord

Je knipt steeds tot aan het kussen. Copy and paste this code on your website to show tile.

Borre 21.02.2021 00:11 Antwoord

In deze blog ga ik iets super leuks en eerlijkgezegd ook iets best wel spannends doen. En dat het me ook nog eens gelukt is… nou het valt eigenlijk niet in woorden te omschrijven hoe mega bijzonder dat is.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 raftingarungjeram.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.