Scorito tour de france tips

Geplaatst op: 15.02.2021

Wel of geen Bernal voor 6. Trivio Ultimate Montage Standaard: Met gemak en eenvoud een schone fiets.

Strandrace Texel nieuwe datum 17 januari Voor deze Tour de France pool organiseren we weer een WielerFlits sub-league. Nu 80 euro korting op een fietscomputer van Bryton. Denk jij te weten welke renners er tijdens de komende Tour de France successen gaan behalen? En  kies nooit Richie Porte….

Kies dus relatief veel algemeen klassementsrenners. Summer Rides Primavera Ride 21 maart. Yskoud, en ziet er goed uit, je denkt dat er 5 in een massasprint eindigen.

Bovendien is er een eerste prijs van  2? Dan eindig je alsnog in de middenmoot ergens.

  • Wint ook een etappe, sprintje met een kleine groep koplopers en rijdt nog een paar keer top 10, tevens eerste drager van de bolletjestrui. Hij maakte echter een goede indruk met zijn etappe overwinning in de 18e etappe van de Tour de France.
  • Wel of geen Bernal voor 6.

Dan eindig je alsnog in de middenmoot ergens. Tot 50 euro korting op fietshelmen van Giro. Blind opstellen, die Impey. Youri wil ook zijn eigen vriendenpoule winnen als ik zo de tips bekijk.

Je betrokkenheid bij het wielrennen zal nog meer toe nemen. Maar op basis van dat aantal reen realistische keuze.

  • Onze poule tips voor de sprinters van in de Tour de France:.
  • Kies hieruit een kopman, die extra punten voor je verdient.

Cyclon Ride 28 maart Update Shirin van Anrooij wacht operatie na open wond door schijfrem. Wachten op de derde week, zoals vroeger gaat niet gebeuren verwacht ik. Klik hier  om direct naar het Tour de France budget Spel te gaan met een prijzenpot van minimaal  Overzicht Veldrijden op TV - De aangepaste veldritkalender Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de koers zorgen teams voor vreugde, maar zeker ook voor scorito tour de france tips.

Hier jouw Tour de France poule vermelden.

Scorito Tour de France 2020 Pool

Alleen Thomas zal normaal gesproken gewoon top 5 gaan rijden is wel de verwachting. Daarom zal deze rit vermoedelijk eindigen met een supersnelle, en bijgevolg levensgevaarlijke, sprint. Martin van den Bosch. Het is zonde als je deze punten laat liggen.

Voor jou geselecteerd:. De enige scorito tip zou moeten zijn dat je met dit budget geen mannen van k en k in je selectie zou moeten opnemen. MTB Beachrace Noordwijk 31 januari am - pm. Dus vaak top Dan eindig je alsnog in de middenmoot ergens!

Afdrukken Email.

27 Reacties

Onze redacteur Youri IJnsen bespreekt in een nieuwe video tien tips voor renners in jouw Tourploeg. Verweggistan 27 augustus om Deel 0. Strandrace Texel nieuwe datum 17 januari

Zweeler - Overzicht Overzicht: Wielertransfers En Cosnefroy als kanshebber voor de groene trui …. Hier jouw Tour de France poule vermelden. En beetje een tegenvaller maar de man die je zeker moet zetten dit jaar is Valentin Madouas!!!!!!. De stagiair moet nog even wakker scorito tour de france tips, Andrey Zeits bij Astana.

Omdat de vraag erg hoog is besloten we maar eens mee te zoeken naar webshops - Lees verder Aantal interessant geprijsde renners.

Tour 2020: Tien tips voor jouw Scorito-team

Zoals altijd even snel wat in elkaar geklikt, en ziet er goed uit! Kijk dan bijvoorbeeld op Zweeler bij meest gekozen. Hier zou dat ook leuk zijn, met wat zelfspot erbij scoort altijd , of een schouderveegje als bv Tejada het echt goed doet.

Kost en verdient zelfs punten als Ewan wint. In de praktijk blijkt ook vaak dat je met 2 dure ineos mannen prima wegkomt. Selecteer daaromheen sprinters voor de dagsuccessen en groene trui.


Facebook
Twitter
Comments
Jeanique 18.02.2021 15:39 Antwoord

Cosnefroy blijkt een goeie tip!

Rayn 20.02.2021 14:21 Antwoord

Kijk goed naar de puntentelling van de Tour de France poule waar je mee speelt.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 raftingarungjeram.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.