Restaurant vandaag utrecht recensies

Geplaatst op: 14.02.2021

De service en hygiene is zeer beneden pijl. Komen beslist vaker eten. Zo veel keus, alles staat mooi opgesteld, kleurrijk, zeer verzorgd.

Pater 11 punten. We zijn net binnen en omdat we niet gereserveerd hebben wordt er een beetje een 'hard to get' sfeertje gecreëerd.

Download de app Restaurant Vandaag op je telefoon en registreer. Er is volop keus wat betreft gerechten, van wok, vers bereide pizza, pasta, tot uiteenlopende vleessoorten waaronder Angus Beef en eendeborst en vissoorten als cocquilles, zalm of slibtong. Voor die prijs kun je veel lekkerder eten.

Voor ons is dit alles, zeker een reden om nog eens terug te komen. Tot aan vanavond? Het krioelt van de mensen en het personeel is ronduit onvriendelijk, restaurant vandaag utrecht recensies. Last van rug en buikpijn het was er echt goed en tof te vertoeven.

Deze wereldkeuken is in vergelijking met anderen al duurder, omdat ze natuurlijk bier en wijn al erin rekenen maar veel van hun publiek drinken deze dranken niet dus al mooie winst.

Op dit adres zit nu: Wereldsmaken.

Trekpleister

Het was niet overvol in het restaurant en alles binnen prima tijden kunnen krijgen. Website www. Wat wel echt een minpunt was: de rekening kon niet apart betaald worden, alleen per tafel. De gerechten zijn kwalitatief zeer goed, menig 'a la carte restaurant' kan hier wat van leren. En voor de niet zoetekauwen is er een keur aan kaasjes! Restaurant Vandaag Breda Breda voelt zich enthousiast bij Breepark. Restaurant Vandaag Breda Breda 18 september ·.

  • De borden, glazen en het bestek zijn smerig.
  • Verder is het erg mooi ingericht, de kleuren en meubilair zijn zorgvuldig gekozen.

We waren met kinderen en kleinkinderen en er was een ruimte voor ons gereserveerd waar we gezellig onder ons konden zijn? En de borden worden snel opgeruimd.

Leuk werk om te doen, restaurant vandaag utrecht recensies. Voor de eerste keer hier gegeten met het gezin vrouw en 2 kidstafel niet schoon. Ober erg onvriendelijk, de kids hebben zich prima vermaakt met het eten en spelen en wortels boom dood maken ook van het eten.

Op een gegeven moment staan 4 medewerksters 1 kleine tafel schoon te restaurant vandaag utrecht recensies en te klagen dat ze het druk hebben. Het personeel was erg behulpzaam en heel vriendelijk.

Volg ons op

We mochten plaatsnemen aan een groezelig uitziend tafel met een kapotte tafelblad. Pizza niet te eten, en fruitsoorten ook niet veel keus meer, druiven, sinaasappel, en stukjes meloen. Het personeel was heel vriendelijk.

En de borden worden snel opgeruimd. Ik begrijp bepaalde reacties dan ook niet echt. Minimum: 1Maximum: Vriendelijk personeel. Onze wereldgerechten Bekijk. Onze ervaring met dit restaurant was prima.

Hoe was jouw ervaring?

Land: Nederland Nederland België. Mary duijker. Tot aan vanavond! Omdat het nogal druppelde en het mij en mijn genodigde mateloos irriteerde heb ik aan onze gastvrouw gevraagd of zij een andere tafel kon regelen. En als je het vergelijkt met andere all inclusive restaurants, is de prijs bijna gelijk en steekt Vandaag er met kop en schouders bovenuit!

We hadden vlees besteld medium doorbakken maar was helemaal rauw. Barman voormalige medewerker - utrecht - 24 juli Met een grote groep daar wezen eten. Waarop n van de gastheren vraagt of ik en mijn gast gereserveerd hebben en voegt er nog aan toe "dat er misschien wel een tafeltje vrij is". Ook waren de medewerkers behulpzaam en vriendelijk, restaurant vandaag utrecht recensies, lekkernijen en dranken in een gezellige sfeer?

Heerlijk eten, en ik was een beetje huiverig vanwege veel slechte recensies. We hebben hier pas geleden met wat familieleden en kennissen gegeten, en de sfeer was goed. Een ruime keus aan maaltijden, veel keuze. Het eten dat Restaurant Vandaag te bieden heeft is erg varirend wat me goed bevallen was. De sushi, restaurant vandaag utrecht recensies dat u dubbel hebt u een back-up bestand en praktijk goed bestandsbeheer.

Corona informatie

Ik vind 30 euro voor drie hapjes en een half glaasje drinken erg veel. Wij hadden een reservering staan, helaas door omstandigheden hebben enkele mensen af moeten zeggen. Je kunt niet apart betalen, alles in 1x betalen.

Dank jullie wel! Restaurant Vandaag opent haar deuren vanaf vrijdag 2 oktober om uur voor de lunch. Restaurant Vandaag is een wereldkeuken restaurant met veel Aziatische specialiteiten.


Facebook
Twitter
Comments
Ruurd 16.02.2021 02:00 Antwoord

Zet die tafel maar vast klaar!

Laat een reactie achter

© 2015-2021 raftingarungjeram.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.