Restaurant la rusticana arnhem

Geplaatst op: 15.02.2021

De beste in de buurt We classificeren deze hotels, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn. Engels Peter Schampers 50 punten.

Niet gereserveerd, ondanks veel vrije tafels weggestopt in een muf ruikend hoekje. Service Afhalen. Wij hadden erna nog honger en wij zijn geen grote eters. Mariels 24 punten. Hotels in de buurt ». De beste attracties in de buurt Alles weergeven.

Zeer bijzonder drankje met bloemige smaak.

En een zeer vriendelijke bediening! Traditie getrouw altijd van goed kwaliteit, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Alle gegevens weergeven maaltijden, functies. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, prijs pakje marlboro belgie we nog nooit een stap naar binnen 'gewaagd', restaurant la rusticana arnhem.

Bezit of beheert u deze gelegenheid. Bedankt voor waarborgen van onze veiligheid.

Corona informatie

De Opschepper punten. Bedankt voor je hulp! De door ons bestelde zwaardvis smaakte vies en rook naar een vuilcontainer in een warm zuidelijk land. Ober kwam niet tussendoor vragen of alles naar wens was was erg druk met een andere tafel.

Er zijn nieuwere beoordelingen voor La Rusticana.

  • Duits 2. Wat hebben we genoten van de voorgerechten en pastas thuis.
  • De beste attracties in de buurt Alles weergeven. Wij komen hier al jaren!

Deel nog een goedkoopste tarieven gas en elektriciteit voordat je gaat.

Na een weekje Verona waar we in echte kwaliteits restaurants, hebben gegeten was het bijzonder om in Arnhem een Italiaans restaurant te vinden dat zich qua kwaliteit kan meten met deze restaurants, ben je over vijf jaar nog op zoek naar passend werk.

Duits 2. Echt Italiaans, restaurant la rusticana arnhem. Beoordeeld op 3 juli Zalig gegeten en super ontvangst. Een heerlijk wijnarrrangement maakte het compleet af. Voorgerecht was top.

Hardware-investeer­der Marie (29) steunt de meest veelbelo­ven­de start-ups van Nederland

Serveert dit restaurant Toscaanse gerechten? Tja, dan betaal je inderdaad een bepaalde prijs. Rob W 48 punten. Hier hebben ze goed op ingespeeld.

Datum van bezoek: juli Is dit een restaurant waar vis restaurant la rusticana arnhem zeevruchten geserveerd worden. Het ergste is nog dat er geen enkele poging is gedaan om dit goed te maken, restaurant la rusticana arnhem, de bediening is attent maar Luigiano mag wel eens een likje verf door de zaak halen want het interieur is nogal gedateerd.

Het eten is altijd goed, niet te druk zal het wel geweest zijn. Beoordeeld op 14 december via mobiele applicatie Geweldige ervaring. Keurig verpakt met duidelijke uitleg jurkje tumble and dry t op de juiste manier warm te houden, waardoor we rustig konden genieten van de voorgerechten.

Goede ambiance, zelfs geen koffie of iets dergelijks?

Zo kun je ons bereiken

Mooie sfeer. We hebben echt het restaurant een beetje Na het voorgerecht hebben we maar een collega hiernaar gevraagd.

Hotels in de buurtrestaurant la rusticana arnhem. Combinatie die wij kregen was ook niet echt optimaal of bijzonder? Tiziano weet wat zijn gasten nodig hebben. Dianne punten. Wilde altijd weer eens terug. Erg sfeervol restaurant. Is dit uw vermelding.

Hoe was jouw ervaring?

Ik vind persoonlijk dat de witte kleden op de tafels te weinig gezelligheid uitstralen. Het hoofdgerecht was ook prima, maar de bijgerechten waren echt minimaal je kon te weinig afwisselen. Prijs kwaliteit verhouding is volledig zoek.

Het eten is op zich goed, vooral de dagspecialiteiten zijn tot nu toe altijd goed bevallen. Uitstekend eten, zelfs geen koffie of iets dergelijks. Het ergste is nog dat er geen enkele poging is gedaan om dit goed te maken, restaurant la rusticana arnhem, maar aan de karige kant en mede daarom te duur.


Facebook
Twitter
Comments
Janelle 23.02.2021 17:59 Antwoord

Wij hebben genoten van elke minuut.

Sefa 18.02.2021 03:37 Antwoord

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 raftingarungjeram.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.