Vertalen engels naar het nederlands

Geplaatst op: 15.02.2021

Onthoud mijn gegevens. DeepL Pro — snel, nauwkeurig en veilig vertalen. Wat vond u leuk aan de ervaring of hoe kunnen we die verbeteren?

Heeft aan u deze vertaling geholpen? Annuleren Vertaal nog een document. Geleidelijk groeien spreektaal en schrijftaal uit elkaar. Hier door kunnen we deze taal Nederlands noemen.

Maak gebruik van onze wereldwijd toonaangevende gegevensbeschermingsnormen. Kies de talen waarmee de vertaler dient te werken.

Uit een paar tests blijkt inderdaad dat DeepL Translator betere vertalingen biedt dan Google Translate als het gaat om Nederlands naar Engels en vertalen engels naar het nederlands versa!

Feedback versturen. Onbeperkte vertaling van teksten! Heb je je weleens afgevraagd of jouw uitdrukking al eens door anderen vertaald is. Download de Linguee-app en probeer het zelf uit.

Annuleren Toch vertalen.
  • Linguee Zoek woorden en uitdrukkingen op in uitgebreide, betrouwbare tweetalige woordenboeken en zoek door miljarden online vertalingen. Nieuw: DeepL voor Windows De snelste en eenvoudigste manier om te vertalen Vertaal in elke applicatie op uw computer.
  • In het Amerikaans Engels, hebben maar de aansluitingen aan gewend "must" bedoel je: I have got to go - Ik moet gaan.

DeepL Pro bedrijfsaccount

Pas uw vertaling aan en gebruik formele of informele aanspreekvormen met DeepL Pro. Er is momenteel veel verkeer op de gratis versie van DeepL Translator. Vertrouwelijkheid van gegevens. Annuleren Verzenden.

Kies de talen waarmee de vertaler dient te werken. Documenten kunnen op dit moment niet worden vertaald. Download de Linguee-app en probeer het zelf uit!

Vertaal in het Duits. Tekst van. Pas uw vertaling aan en gebruik formele of informele aanspreekvormen met DeepL Pro! Zoek woorden en uitdrukkingen op in uitgebreide, betrouwbare tweetalige woordenboeken en zoek door miljarden online vertalingen. Vertalen engels naar het nederlands uit Duitsland zou Google Translate kunnen overtreffen In feite toont de korte WIRED-test aan dat de resultaten van DeepL in geen geval slechter zijn dan die van de beste concurrenten en in veel gevallen zelfs beter zijn dan die van de andere concurrenten.

Vertaal teksten met prepaid kaart registreren orange beste automatische vertaaltechnologie ter wereld, ontwikkeld door de makers van Linguee.

Sponsored links:.

Ook in de database

Onderweg of in het buitenland? TechCrunch Verenigde Staten. In het onderste vakje komt de gewenste vertaling gelijk tevoorschijn. Het systeem herkent de taal snel en automatisch, zet de woorden om in de gewenste taal en probeert de respectievelijke taalkundige nuances en uitdrukkingen toe te voegen.

Het is onmogelijk van een taal in dezelfde te vertalen. Als u een langere tekst wil vertalen, knip hem in een vertalen engels naar het nederlands delen. Linguee Zoek woorden en uitdrukkingen op in uitgebreide, betrouwbare tweetalige woordenboeken en zoek door miljarden online vertalingen. Omschrijf uw probleem met het document: Feedback verzenden Let op: dit formulier is uitsluitend bedoeld voor het melden van problemen bij documentvertalingen. Heb je je weleens afgevraagd of jouw uitdrukking al eens door anderen vertaald is.

Zojuist vertaald

Voor de hoogste kwaliteit van de vertaling is het noodzakelijk om de tekst in ABN en met de correcte grammatica te formuleren. Het systeem herkent de taal snel en automatisch, zet de woorden om in de gewenste taal en probeert de respectievelijke taalkundige nuances en uitdrukkingen toe te voegen. Engels op het werk Een wereld vol vertalingen. Vertaal in het Duits. Nog geen account?

Kies de talen waarmee de vertaler dient te werken. Jouw woordenboek Een toegangspoort tot de wereld Ontdek de unieke taalschat van Linguee. Ontdek hoe ingenieurs technische onderdelen in het Engels noemen of hoe grote advocatenkantoren juridische vaktermen vertalen. Le Monde Frankrijk. Uw teksten worden onmiddellijk na de vertaling verwijderd. U gebruikt nu DeepL Pro, vertalen engels naar het nederlands. Het maximum aantal van aanslagen is overgeschreden.

Tegenwoordig vertalen wij van het Nederlands in 44 talen

Heeft aan u deze vertaling geholpen? Onthoud mijn gegevens. Heb je je weleens afgevraagd of jouw uitdrukking al eens door anderen vertaald is?

Feedback versturen. Vertalingen voorzien door. Krijg meer controle over de resultaten van DeepL Translator. Translator Vertaal teksten met de beste automatische vertaaltechnologie ter wereld, ontwikkeld door de makers van Linguee.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 raftingarungjeram.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.