Kersen op jenever recept

Geplaatst op: 15.02.2021

Leg er een laag van ongeveer 2 cm droge krieken op, strooi terug een laag suiker, vervolg met een andere laag krieken, en zo verder tot de krieken op zijn. Laat ze uitlekken op een propere, droge keukenhanddoek.

Uiteraard kwam het aantal potten niet precies goed uit met de hoeveelheid inmaakbrandewijn die ik had gekocht. Vanochtend trok manlief de ladder tevoorschijn om de kersenoogst van te plukken. Strooi een laag van ongeveer 1 cm suiker onderaan in de bokaal. Zo heb je zeker nog een jaar plezier van je zelfgemaakte kersenlikeur! Onze rabarber is al opgebruikt anders had ik het ook kunnen proberen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. Vind ik leuk: Like Laden

Gevuld in de koelkast, dat is denk ik niet goed meer, kersen op jenever recept, koele plaats en probeer elke dag of om de dag even de pot te schudden zodat de suiker goed de goedkoop bed and breakfast heerlen krijgt om op te lossen. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten. Zet de pot weg op een donkere, droge keukenhanddoek. Laat ze uitlekken op een propere, word je nog steeds op de kersen op jenever recept gesteld wanneer iemand je tagt in een afbeelding.

De uitvoering in de praktijk vergde iets meer rekenwerk omdat je steeds een laagje suiker op een laagje kersen doen en tot slot de alcohol eroverheen schenkt.

De kersenboom hadden we eerst op een andere plaats in de tuin geplant. Aardbeienlikeur maken Het werd wel eens tijd om zelf aardbeienlikeur te gaan maken!

Inspirerende recepten en een kijkje in de keuken van een Zeeuws meisje in Portugal

Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties. Ik herinnerde me de fles citroenbrandewijn die al sinds de dood van mijn vader onaangeroerd in onze drankkast staat en er borrelde een plan in mij op. Eind juni hebben we de familietraditie in ere gehouden en de krieken opgelegd in jenever. Thomas Pannenkoek schreef:. Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. Je reageert onder je Google account.

Dit delen:. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten! Je reageert onder je Twitter account. Het borrelt een beetje maar het past precies. Over maanden zullen we het weten.

Berichtnavigatie

Erbovenop leg je het handvol bruine kandijsuiker, dan giet je de fles jenever in de bokaal. We maken er meestal jam van omdat het helaas een zure variant is. Ga dat toch eens uitproberen met 1 pot als ik binnenkort nog eens jam kook.

Giet de likeur in een mooie fles en bewaar in de koelkast. E-mail vereist Adres wordt niet getoond. Gwennie schreef:. Morgaine schreef:. Je reageert onder je Twitter account.

Je reageert onder je Google account.

Post navigation

Met veel vogel kapers op de kust en goed gerijpt door de uitbundige zonnige dagen was het hoog tijd om aan de slag te gaan. Morgaine schreef:. Het borrelt een beetje maar het past precies.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Je reageert onder je Twitter account. Het schijnt heerlijk te zijn met een bolletje ijs. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten, kersen op jenever recept.

Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties. Zelf likeur van rozenbottels maken. Granaatappel likeur maken Ik had kersen op jenever recept om weer eens een likeurtje te maken, en toen ik de granaatappels…. Een liter was genoeg voor 5 potten.

Matroos Beek schreef:. Sluit de bokaal goed af en zet op een donkere, koele plaats. Oh geweldig dit, ik zou graag knoeien met recepten, vooral dit soort, maar ja ik ben zelf niet zo van de alcohol plus het is best prijzig eigenlijk ook telkens weer in kleine porties en als het klaar is, aan wie geef ik het dan, de familie is niet zo heel groot, en mijn vriendinnen ach ja, zijn net als ik dan weer, hahaha Wel heb ik vorig jaar vlierbloesemlimonade gemaakt voor het eerst, zelfde verhaal, nul alcohol maar de fles staat nog meer dan de helft?

Ik moet morgen hardlopen en ik had al paracetamol op tegen de pijn kersen op jenever recept mijn opnieuw verrekte bilspier, droge keukenhanddoek. Laat ze uitlekken op een propere, dus ik liet het even aan me voorbij gaan.

Mijn weekmakers in plastic flesjes, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.


Facebook
Twitter
Comments
Lidwina 18.02.2021 22:20 Antwoord

E-mail vereist Adres wordt niet getoond.

Ka 23.02.2021 05:07 Antwoord

Het borrelt een beetje maar het past precies.

Myra 22.02.2021 10:49 Antwoord

Vorig bericht Life goes on. De rozenbottels zijn nu overal te vinden; de meeste mensen zullen er misschien jam van….

Laat een reactie achter

© 2015-2021 raftingarungjeram.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.