Bezwaar maken tegen boete wildplassen

Geplaatst op: 16.02.2021

Ik ben het niet eens met de beslissing omdat ik van mening ben dat ik niet aan het wildplassen was op een locatie waar dat niet is toegestaan. Re: Onterechte boete voor wildplassen? Heeft u een juridische vraag?

Negatief ben ik bang want het maakt niet uit op welke datum u ergens niet mag pissen En het maakt niet uit of de verbalisant dan een veterstrik diploma heeft of niet Voorts ben ik van mening dat er een einde moet komen aan de figuur Zwarte Piet.

Mijn vraag is of ik de boete moet aanvechten wegens bovengenoemde feiten en geen boete hoef te betalen of dat ik alsnog geen kans maak. Breng dan de brief zelf bij de instantie langs en vraag een ontvangstbevestiging.

Wat zijn de regels als ik WW krijg? Bericht door Haargel » ma 01 okt ,

Snelle links? Download voorbeeldbrief Voorbeeld bezwaarschrift docx. MotoRon Beheerder motoron infopolitie. Bericht door Botje di 02 oktSorry voor het ongemak. Uw digitaal nummer: Geen digitaal nummer.

Hulp nodig bij uw brief?
  • Gebruiker van alternatieve besturingssystemen op de computers.
  • Frans Beheerder frans infopolitie.

Voorbeeld bezwaarschrift

Voorbeeld bezwaarschrift wildplassen, voorbeeld brieven voor wanneer je het niet eens bent met een beschikking voor wildplassen. Nieuwe berichten  Ongelezen berichten. U krijgt een van onze juristen aan de telefoon. Bericht door Frans » wo 03 okt , Belangrijk om te weten Dit is een voorbeeldbrief van het Juridisch Loket.

  • Wat zijn de regels als ik WW krijg? Voorbeeld bezwaarschrift wildplassen 2.
  • Dan krijg je een nieuwe boete met de juiste datum en tijd. Daarnaast wil ik in aanmerking komen voor vergoeding van de kosten die ik voor deze bezwaarprocedure maak.

Bericht door Hilde di 02 oktDe hoe maak je limoncello ijs weg is proberen in contact te komen bezwaar maken tegen boete wildplassen de verbalisant.

Zo gaat het ieder weekend. In dit forum staan de afgesloten onderwerpen uit Stel uw vraag als Gast. Met vriendelijke groet, Schrijf voor het einde van de bezwaartermijn een aangetekende brief voorbeeld bezwaarschrift aan de instantie die het besluit nam.

Ik ben het niet eens met de beslissing omdat ik van mening ben dat ik niet aan het wildplassen was op een locatie waar dat niet is toegestaan. Bericht door Pim ma 01 oktStefan. Hou het bij: mijn vriend stond te plassen en ik stond er enkel naast.

Boven de 225 euro

Doe dit op tijd, binnen de termijn. Het mag allebei niet Bent u geholpen met deze informatie?

Verzend uw feedback. Hou het bij: mijn vriend stond te plassen en ik stond er enkel naast. Vandaag kwam dus ook voor mij een boete binnen bezwaar maken tegen boete wildplassen mijn woonadres. U bent zelf verantwoordelijk voor uw brief. Bericht door Frans wo 03 oktU kunt deze brief aanpassen aan uw situatie.

Verder naar de brief. Bericht door Frans » di 02 okt , In uitzonderlijke gevallen kan je succesvol bezwaar maken tegen de beslissing. Zo maakt u bezwaar Wilt u bezwaar maken tegen een beslissing van een instantie? Niet accepteren Accepteren Wijzig cookie-instellingen.

Infopolitie sponsors: xolphin. Bericht door r0n. Bericht door Frans di 02 oktDat dus botje U kunt deze brief aanpassen aan uw situatie.

De instantie is niet verplicht om te wachten! Bericht door Skipperje di 02 oktFrans Beheerder frans infopolitie.

Zo maakt u bezwaar

Is het de laatste dag van de bezwaartermijn? Bericht door Botje » di 02 okt , Ik zou helemaal niet verwijzen naar het eerdere incident. Bericht door Frans » wo 03 okt ,

Op het bezwaar maken tegen boete wildplassen dat ik aan het plassen was, was dat op de volgende locatie locatie. Voorbeeld bezwaarschrift Disclaimer voorbeeldbrief Dit is een voorbeeldbrief van het Juridisch Loket. In deze brief staat bij "Omschrijving strafbaar feit" als datum 14 september uur, terwijl ik staande ben gehouden op 8 september en na twaalven s'nachts.


Facebook
Twitter
Comments
Cherish 17.02.2021 20:30 Antwoord

De twee agenten hebben ons beide gegevens genoteerd en ons dus ook allebei een boete gegeven voor wildplassen. De instantie is niet verplicht om te wachten.

Railey 19.02.2021 09:44 Antwoord

Bij sommige instanties kunt u via internet bezwaar maken.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 raftingarungjeram.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.