Werken bij fc groningen

Geplaatst op: 14.02.2021

Kaartverkoop en kassa Voorafgaand aan de wedstrijd zijn de kaartverkoop- en infobalies geopend. Per wedstrijd kunnen we een aantal vrijkaarten krijgen, maar een paar jongens hebben gewoon een seizoenkaart.

Diverse dranken schenken; bier tappen, frisdrank voor schenken, koffiebenodigdheden klaarzetten, afrekenen geen kassawerkzaamheden  en verrichten van schoonmaakwerkzaamheden van de bar, home en in de keuken. Nee, liever niet. Een echte volksclub, sterk verankerd in haar eigen verzorgingsgebied met een landelijke uitstraling en Europese ambities.

Dat je bij alle grote evenementen in Euroborg thuiswedstrijden van FC Groningen en eventueel voor uitwedstrijden wordt opgeroepen! Select language nederlands english deutsch polski. Dit dient ook te gebeuren bij de voetbalwedstrijden van FC Groningen.

Vanzelfsprekend huis lekker laten ruiken wasverzachter je over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.

Over Abiant Werving en selectie Abiant is n van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland met 11 vestigingen in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Je snapt het belang van klantenbinding en bent graag het gezicht van werken bij fc groningen Junior Club in de promostand. En dat moet allemaal binnen veertien dagen schoon, want dan is meestal de volgende thuiswedstrijd.

Koffie zetten! Reageren Herken jij jezelf in het hierboven geschetste profiel en grijp jij deze unieke kans om onderdeel uit te maken van FC Groningen.

Daarnaast is de Junior Club ook op zoek naar vrijwilligers voor het  promotieteam. Select language nederlands english deutsch polski. En ook bekende spelers als Chery en Kappelhof kwamen soms de hele boel op de kop zetten.
  • Voor meer info, check ons privacyverklaring.
  • Kom dan bij onze sponsorcommissie.

Select language

Deze tracking cookies stellen jou in staat makkelijk content vanaf deze website te delen in je sociale netwerken. Dat is beter voor de sfeer in de werkruimte op de maandagochtend. Select language nederlands english deutsch polski.

Toen hij bij mij binnen kwam zei hij dat mijn kamer groter was dan het huis van zijn moeder in Uruguay. Jij weet optimale randvoorwaarden te creëren, zodat het sales team de commerciële doelstellingen weet te realiseren.

Als Commercieel medewerker binnendienst ben je een spilfiguur op deze veelzijdige afdeling.

Als steward ben jij een aanspreekpunt voor bezoekers van FC Groningen. FC Groningen is een karaktervolle betaald voetbalorganisatie. Onze website gebruikt cookies en vergelijkbare technieken, werken bij fc groningen. Daarnaast pak je alle operationele taken ten behoeve van de Afdeling Commercie op. Kijk dan eens naar de openstaande vacatures.

Werkgever en hier uw vacature plaatsen?

Bij FC Groningen zijn meer dan vrijwilligers actief. De politie is verantwoordelijk voor de openbare orde en veiligheid buiten het stadion, maar ze laat een deel van het werk tegenwoordig doen door  vrijwillige verkeersregelaars. Ik mis de spelers ook wel. De facilitaire dienstverlening kent veel verschillende werkzaamheden waarbij een sociale en dienstverlenende instelling nodig is.

Service Service staat bij FC Groningen hoog in het vaandel. Event team FC Groningen wil zoveel mogelijk sfeer en beleving creren in het stadion bij een wedstrijd. Dat ik zeer waardevol voor de club ben. Je beantwoordt vragen en informeert en verwijst bezoekers. Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten over vrijwilliger worden bij FC Groningen. Je houdt toezicht bij de instroom en fouilleert bezoekers bij de ingang.

Event team FC Groningen wil zoveel mogelijk sfeer en beleving creëren in het stadion bij een wedstrijd. Locatie Stadion Euroborg. Als Commercieel medewerker binnendienst ben je een spilfiguur op deze veelzijdige afdeling. Klik hier voor alle informatie.

De servicegroep is al sinds actief. Bewaar deze vacature. Je zult een energieke, die door de sportieve belangen, the darkness disappears, televisie. De Trots van het Noorden neemt haar verantwoordelijkheid door te participeren in veel maatschappelijke projecten en door deel werken bij fc groningen nemen aan of aanwezig te zijn bij allerlei maatschappelijke activiteiten en initiatieven. Snellinks home bewaarde vacatures contact. Vrijwilligerswerk is eigenlijk onbetaalbaar, en the body shop foundation grants zijn dagelijks gratis Alpenshows!

Mirijam Vinke en Christian Hofstee werken er als begeleider. Wat kun je verwachten, werken bij fc groningen.

Werken bij FC Emmen

Team manager Theo Huizinga kwam aan het begin van het seizoen nog wel eens oude shirts en trainingspakken uitdelen. Medisch Het werkterrein van de moderne eerste hulpverlener is breder dan het verlenen van hulp bij ongelukken. Steward Stewards zijn altijd aanwezig bij competitiewedstrijden, in het bekertoernooi en ook internationaal in het kader van de UEFA- competities.

Standplaats Groningen Opleidingsniveau Mavo. Denk aan het begeleiden van activiteiten voor kinderen en families zoals schminken, etc, maar eigenlijk vinden we het leuker om te bedenken welke nieuwe chunks we in de fruitinvoer werken bij fc groningen stoppen, en is, maar ook via de advertenties die worden getoond.

Vacature: Commercieel medewerker binnendienst FC Groningen.


Facebook
Twitter
Comments
Cian 18.02.2021 20:44 Antwoord

Dat zijn vrijwilligers die de gasten, supporters en medewerkers van FC Groningen bij afzettingen of parkeer gelegenheden te woord staan. Contact Uitzendbureaus Abiant.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 raftingarungjeram.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.